Афіша подій

повернутись до афіш
Початок вистави 18:00
Ціна квитка 150-450 грн
Моменти/Momenti

Мова вистави - Без слів. Увага! Задля відтворення історичної правди, витоків та причин з наслідками, в яких ми живемо сьогодні, та занурення в часи, в яких відбувається історія, у виставі звучать фрагменти російськомовних пісень. Жодних коштів за використання композицій під час вистави виконавцям та авторам не йде

Тривалість - 2 год. з антрактом

Жанр - Паперова рапсодія

Прем'єра - 26 червня 2021

Режисер - Маттео Спіацці (Італія)

Драматургиня - Марина Смілянець

Художник-постановник - Юрій Ларіонов

Художниця костюмів та масок - Христина Корабельникова

Помічниця режисера - Наталія Дуброва

Перекладачка - Юлія Ковальчук

Продюсер - Стас Жирков

Проєктна директорка - Катерина Савицька

Проєктна менеджерка - Ольга Шило

Музичне оформлення - Олександр Курій

Світло - Валерій Спека

Звук - Станіслав Ломаковський

Художниці-бутафори - Марія Погребняк, Наталія Ягупова

Костюмерка - Людмила Савицька

Гримерка - Юлія Гуляєва

Реквізиторка - Алла Кремкова

Інженер декорацій - Юрій Бердніков

Керівник художньо-постановочної частини - Олег Пустовіт

Дизайн - Антон Кудряшов

Фото - Анастасія Мантач

Моменти / Momenti

У новій виставі від автора “Сімейного альбому” італійського режисера Маттео Спіацці ми потрапимо у минуле, щоб пережити його знову від початку 1970-х і до першої незалежної революції.

Герої вистави занурені у кругообіг звітів та паперів, в той час як за вікном змінюється час, мода, державні секретарі, час від часу вносячи свої корективи у долі «маленьких» людей. Хтось чекає на премію, хтось збирає на новий сервіз чи норкову шапку, а хтось на поїздку на море усією родиною.

І так минають десятиліття. Коли вже ніхто і не пам’ятає, як вставляти касету у магнітофон і що таке «фарца». Їхній світ помістився в коробку-кабінет з друкованими машинками, теками та портретами тих, кого не можна називати вголос. Вони отримують підвищення, закохуються, одружуються, виходять на пенсію та помирають, так і не зрозумівши, було це життя, чи лише його окремі моменти.

Рапсодія – це музичні фантазії на народні теми без слів. Хоча тут ви не почуєте ані народних мелодій, ані патетичних творів.

Герої вистави схожі на нас з вами, наших бабусь, батьків та незнайомців зі старих фотографій. В масках комедії дель арте. Як завжди, без жодного слова.

Ми не знаємо, чи прийдете ви на нашу виставу самі або з друзями, з коханою людиною або всією родиною, але точно знаємо, що в цей день у вашому житті з’явиться ще більше моментів, про які приємно буде згадати.

Виставу створено за підтримки Посольства Італії в Україні та Італійського інституту культури в Україні.

Актори